Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Αρ. Πρωτ.     9 / 2023                                                                                     Θεσσαλονίκη 19 Απριλίου 2023

 

ΠΡΟΣ   :  Άπαντα τα Μέλη του Σ.Α.Α Σ.Μ.Υ                                                                                                 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου (Τακτική)

 

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Α Σ.Μ.Υ) , προσκαλούν όλα τα μέλη να προσέλθουν σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 και ώρα 07:00- 09:00 στην αίθουσα Τύπου του Καυτατζογλείου σταδίου.

 

 Τα θέματα προς συζήτηση βάση του καταστατικού είναι τα παρακάτω :

 

 

1.         Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής έγκριση του οικονομικού απολογισμού, των πεπραγμένων της Διοικούσας Επιτροπής και των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε την 31/12/2022. Απαλλαγή των Μελών της Διοικούσας Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

[Εισηγητής Ηλίας Σαραφίδης – Πρόεδρος Εξελεγκτικής Επιτροπής]

                   2. Συμμετοχή του Συλλόγου στην Π.Ο.Σ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών) – Συμμετοχή - εγγραφή συζύγων αποθανόντων μελών στον Σύλλογο- Διοικητικός απολογισμός έτους 2022 - Οργανωτικά θέματα σχετικά με την ορθή λειτουργία του συλλόγου.

[ Εισηγητής Περικλής Κωνσταντάρας – Πρόεδρος].              

                  3.  Απολογισμός της οικονομικής χρήσης έτους 2022 που έληξε την 31/12/2022 καθώς και τρέχοντος έτους (2023 έως την 27-4-23) ,  συζήτηση για τον τρόπο καθορισμού υπολογισμού εφάπαξ ποσού που θα καταβληθεί σε δικαιούχο μέλος του συλλόγου, εξέλιξη καταβολής συνδρομών μελών, προϋπολογισμός επομένου έτους, λοιπά οικονομικά θέματα.

[Εισηγητής Σταμάτιος Γούγος – Ταμίας]

                  4.  Προγραμματισμός εργασιών όπως αυτές προβλέπονται να   πραγματοποιηθούν εντός του υπόλοιπου του έτους ,   τροποποίηση καταστατικού του Συλλόγου (σε συγκεκριμένα άρθρα), εγγραφές – διαγραφές  νέων- παλαιών  μελών [Εισηγητής Γεώργιος Λιούσιας – Γραμματέας]

                  5.  Συζήτηση για τα πεπραγμένα και προγραμματισμός επομένου έτους.

[Εισηγητής Δημήτριος Δήλιας – Εφορος Δημοσίων Σχέσεων]

 

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η  Επαναληπτική Ετήσια  Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  την ίδια ημέρα και ώρα 19:00-21:00 , στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.      

Τα μέλη που διαμένουν εκτός της  έδρας του Συλλόγου (Θεσσαλονίκη), μπορούν να ψηφίσουν  για τα παρακάτω θέματα  , αποστέλλοντας    θετική ή αρνητική ψήφο στο e-mail του Συλλόγου: apsmysa@gmail.com και ώρες 19:00- 21:00.

       Α) Συμμετοχή του Συλλόγου στην ΠΟΣ

       Β) Συμμετοχή - εγγραφή συζύγων αποθανόντων μελών στον Σύλλογο

     .

                  Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

 

                                                           

                                                                                                Ο Γραμματέας

 

                                                                                       

                                                                                               Γεώργιος Λιούσιας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου